Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3473 niezalogowanych)
1 Post

(vika)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
qantan napisał:
vika napisał:
qantan napisał:
Vika ,zimą też jest ładnie

Nie, ja nie lubie w zimy bo mi zimno ... ale lato w Norwegii mogłoby trwać wiecznie

Oj przesadzasz troszeczkę ja sobie nie wyobrażam świąt bez śniegu

A ......Święta w Polsce ze śniegiem to zupełnie co innego: hm hm hm hm
Pierogi z kapustą i z grzybami, uszka z barszczykiem... choinka i ...mam obiecany fajny prezent - nie ogę się doczekać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
cały temat to poprostu żenada jest taki temat o tym żeby dokopać gabrielowi czy jakoś tak i tam powinny się znaleźć te wasze wypociny...... temat w ogóle nie na temat..... zresztą czego się spodziewać...... prawie w każdym temacie paplanina o niczym a jak człowiek szuka konstruktywnej odpowiedzi to znajduje pierdoły........ przecież są różne jakieś tam luźne wątki w których można wyładować swe frustracje czy złość no... choćby wątek nocne polaków rozmowy czy cały dział o psychologii szczerze - ubawiły mnie te posty ale sądzę że te spory powinny znaleźć się w innym wątku pozdrawiam i czekam na zjedzenie mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
jeszcze jedna mala prosba do tych,ktorzy udzielaja mi "slow poparcia" piszac do mnie i nagradzajac moja pyskowke w tym temacie sowitymi klaskami,oraz tych,ktorym przyszloby do glowy to robic
jak macie cos do powiedzenia,to piszcie w watku,jak nie macie to milczcie
nie wiem czy ktos liczy,ze zagrzeje mnie do "walki"i ze bede tu drapac pazurami w "obronie ucisnionych"przez nastepne 50 stron,to nie ten adres
jezeli mam cos do powiedzenia od siebie to mowie,a jezeli ze swojej strony temat uznaje za wyczerpany i nie mam w nim nic wiecej do dodania,to nie bede dla niczyjej przyjemnosci czytania pyskowek klepac calymi dnaimi w klawiature
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
limetka81 napisał:
cały temat to poprostu żenada jest taki temat o tym żeby dokopać gabrielowi czy jakoś tak i tam powinny się znaleźć te wasze wypociny...... temat w ogóle nie na temat..... zresztą czego się spodziewać...... prawie w każdym temacie paplanina o niczym a jak człowiek szuka konstruktywnej odpowiedzi to znajduje pierdoły........ przecież są różne jakieś tam luźne wątki w których można wyładować swe frustracje czy złość no... choćby wątek nocne polaków rozmowy czy cały dział o psychologii szczerze - ubawiły mnie te posty ale sądzę że te spory powinny znaleźć się w innym wątku pozdrawiam i czekam na zjedzenie mnie

1).żenada?hmm.. to Ty tak myślisz
2).nikt tu nie chce dokopać Gbrielowi a napewno nie ja!nigdy nie spodkałem w realu Gabriela ale rozmawiałem z nim i widziałem go przez net i moge powiedzieć że to zarebisty i niesamowicie wesoły facet!!
3)."wasze wypociny" a nie pomyślałaś że x osób tutaj właśnie tak samo myśli o Twojim wątku???
4)."zresztą czego się spodziewać.....prawie w każdym temacie paplanina o niczym a jak człowiek szuka konstruktywnej odpowiedzi to znajduje pierdoły" to po co tu zaglądasz?nikt Cię nie zmusza do czytania tych "wypocin".usuń profil i będziesz miała problam z głowy.proste!
5).rozumiem Gbriela że jest wkurzony,chciałby odwiedzić rodzinę w polsce ale go szef nie puszcza bo praca,praca praca,ale czy to jest powód żeby się wyładowywać na innych??
6)."czekam na zjedzenie" hmmm a z czym smakujesz najlepiej??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...a propos ciebie 'wielki bracie' tego forum,panie na g-jak gowno!

niczym innym jestes jak zwykla zrzeda!
ledwo zleziez z dachu,a juz zaczynasz zrzedzic!

kazde zdanie,kazde slowo,musi byc poddane twojej analizie.inaczej(wedlug ciebie)ta cala forumowa szara masa,nie wiedzialaby co ma myslec!
przyplatales sie tytaj,forumowa przybledo,bo juz nigdzie indziej (na zadnym innym forum)cie nie chcieli,a jak sam stwierdziles,podoba ci sie tutaj,bo poziom nizszy i nie trzeba sie tak wysilac.

nawet ogloszenie o swojej,wielkiej swiatecznej,podrozy,musiales umiescic jako osobny temat w 'dyskusji ogolnej'
ale to przeciez zrozumiale,takie guru jak ty,nie moze sie brudzic plebsem,w zakladce 'wspolna podroz'

na koniec powtorze to,co juz kiedys napisalem: wcale nie wspolczuje tym,ktorzy uwierzyli w twoja wyjatkowosc,
widocznie na to,zasluzyli...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(alfred)
Wiking
qantan napisał:
limetka81 napisał:

1).żenada?hmm.. to Ty tak myślisz
2).nikt tu nie chce dokopać Gbrielowi a napewno nie ja!nigdy nie spodkałem w realu Gabriela ale rozmawiałem z nim i widziałem go przez net i moge powiedzieć że to zarebisty i niesamowicie wesoły facet!!
3)."wasze wypociny" a nie pomyślałaś że x osób tutaj właśnie tak samo myśli o Twojim wątku???
4)."zresztą czego się spodziewać.....prawie w każdym temacie paplanina o niczym a jak człowiek szuka konstruktywnej odpowiedzi to znajduje pierdoły" to po co tu zaglądasz?nikt Cię nie zmusza do czytania tych "wypocin".usuń profil i będziesz miała problam z głowy.proste!
5).rozumiem Gbriela że jest wkurzony,chciałby odwiedzić rodzinę w polsce ale go szef nie puszcza bo praca,praca praca,ale czy to jest powód żeby się wyładowywać na innych??
6)."czekam na zjedzenie" hmmm a z czym smakujesz najlepiej??

TY quantan to lizus straszny jesteś....z tym co tu napisałeś, i z tym swoim "zazdroszczę ci Gabriel"....
Zorzy polarnej nie widziałeś...mówisz...a ja zorzę widziałem nawet w Polsce, nie wspomę o Szwecji, a w Norwegii to rzec by można normalna (nawet zdarza się latem i to w Lier !!!!)...trzeba tylko w niebo...popatrzeć
Tak więc zacznij trochę sam kombinować, a nie jak Sancho....

Pozdrówa i więcej humoru Pany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(alfred)
Wiking
truskawkowa napisał:
ja piernicze
czytam ta idiotyczna dyskusje i oczom nie wierze
jest takie przyslowie"ch...j komu do domu jak chalupa nie jego"
krytykujemy jak ktos kradnie,krytykujemy jak ktos pije,krytykujemy jak ktos rozrabia,wszystko krytykujemy i doszlo do tego,ze krytykujemy nawet to,ze ktos jest pracowity i chce zarobic
krytykujemy nie wiedzac o czlowieku nic!!!moze ma dlugi,moze ciezka sytuacje,moze jest jedynym zywicielem 6 osobowej rodziny,moze ma matke chora na raka,ktorej leczenie kosztuje 10 tys miesiecznie,moze zbiera na mieszkanie,bo nie ma gdzie mieszkac
to jest po protu chore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lukass.jak Ci sa chlopie potrzebne pieniadze idz po prostu anonimowo je ukradnij!!!!!!!!!!!
nie pracuj,bo Cie ludzie zgnoja,zes dorobkiewicz,ze nie szanujesz siebie,ani swojego zdrowia,ze jestes chytry i w ogole psychiczny!!!!!

Lubię truskawki, to dla mnie jedne z najsmaczniejszych owoców...
I nie piszę Ci "truskawkowa" aby Cię podburzać, ale powiedzieć, że truskawka która pisze "ch...j komu do domu jak chalupa nie jego" jest supertruskawką....

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(alfred)
Wiking
Pewien Pan opowiedział mi historię jak kolega mówi do drugiego:
- "Ty to powinieneś obchodzić imieniny 8 marca"
- "Czemu - pyta ten"
- "Bo ty kawał k...y jesteś!"

Powiedziałbym tak do ciebie Gabriel ....ale nie powiem...
A wiesz czemu?
Bo ty kawał k...y jesteś!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(alfred)
Wiking
alfred napisał:
Pewien Pan opowiedział mi historię jak kolega mówi do drugiego:
- "Ty to powinieneś obchodzić imieniny 8 marca"
- "Czemu - pyta ten"
- "Bo ty kawał k...y jesteś!"

Powiedziałbym tak do ciebie Gabriel ....ale nie powiem...
A wiesz czemu?
Bo ty kawał k...y jesteś!

Chyba sie nie obraziłeś?

To JEST komplement!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok